Forside > Om Stine Lønbæk

Om Stine Lønbæk

Jeg er 50 år, og har levet med en ubehandlet PCO i næsten 30 år. Jeg har haft næsten alle symptomer, heriblandt hårtab, massiv skægvækst, hårvækst på store dele af kroppen, overvægt, menstruationsproblemer, træthed, hovedpine, sukkertrang, manglende mæthedsfornemmelse m.m.

Da jeg fandt den rigtige behandling, tog det mig kun 1½ år, at spise mig fra alle symptomer, og mange af dem forsvandt meget hurtigere. Nogle efter få uger.

Med min ernæringsmæssige baggrund, har jeg analyseret hvert eneste af mine tiltag på min egen krop, og ud af alle disse erfaringer, har jeg dannet mit kostprogram.
 
Jeg har den uddannelse, der i dag svarer til Ernærings- og husholdningsøkonom. Før jeg påbegyndte den uddannelse tog jeg 1½ års kurser i kemi og biokemi på DTU. Jeg har ikke autorisation til at kalde mig diætist, da mine kurser ikke er taget på den rigtige skole, men i forhold til en autoriseret diætist mangler jeg bestemt ikke viden om de ernæringsmæssige konsekvenser for kvinder med PCO.

Jeg har besluttet, at jeg ikke vil gennemføre de korrekte kurser. Det er trods alt kun en titel, og jeg vil hellere bruge min tid på at gøre noget aktivt for kvinder med PCO, og så nøjes med at kalde mig kostkonsulent. Jeg har trods alt den nødvendige grundlæggende viden, til at tage højde for PCO-klienters øvrige ernæringsmæssige sygdomme, allergier m.m.

Venlig hilsen Stine Lønbæk.

 


Powered by CMSimple CMSimple Legal Notices FreeDigitalPhotos.net